Digital Hälsas eventkalender

Digital Hälsas eventkalender innehåller seminarier, pitchtävlingar, temadagar, workshops och andra event på e-hälsoområdet i Sverige och andra delar av världen.

Genom att använda DH:s kalender kan du i god tid boka in intressanta event i din kalender, samt undvika krockar när du arrangerar egna event inom området.

Om du har tips på event som inte finns med i kalendern, mejla basuppgifter som till exempel webbplatsadress till redaktion@digitalhalsa.se. Redaktionen publicerar uppgifterna om vi bedömer att arrangemanget är relevant för vår målgrupp.

Event som arrangeras av Dagens Medicin Agenda finns samlade här.

Jonny Sågänger

Redaktör

Digital Hälsa

 

 

2023

 

DTx Europe 2023 

Meeting point for the digital therapeutics community.

28–29 juni 2023

 

HIMSS23 Europe 

7–9 juni 2023

Himss European Health Conference & Exhibition in Portugal.

Centro de Congressos de Lisboa from 7-9 June 2023, to explore ”Health that Connects + Tech that Cares”. 

HIMSS23 Europe will address Europe’s workforce crisis and other healthcare issues, and serve as a focal point for pan-European collaborations: the European Health Data Space, Gravitate Health and Label2Enable. It will also review the reality of precision health in the region.

 

IFA-mässan i Berlin 

1–5 september 2023 

Välmående och hälsa är ett av fokusområdena för teknikmässan IFA i Berlin, som 2022 återstartade som fysisk mötesplats,  har visst fokus på träning och hälsa. Innan pandemin bröt ut, på IFA 2019, presenterade utställare från 30 olika länder sina senaste hälsoinnovationer på drygt 3 000 kvadratmeter av mässområdet.

 

Medicinteknikdagarna (MTD) 2023 

9–11 oktober 2023

Stockholm

 

Park Annual by Sahlgrenska Science Park 

9 november 

Göteborg

 

It i vården-dagen 2023 

6 december 2023

Stockholm

 

2024

Tre parallella vårdmässor i Stockholm 

24–25 januari 2024

Lösningar för Offentlig Sektor, e-Hälsa+MVTe och Framtidens Hälso & Sjukvård är tre mässor och konferenser som arrangeras parallellt i Stockholm. 

Lösningar för offentlig sektor. Mötesplats för dem som leder och utvecklar de offentliga verksamheterna.

E-hälsa+MVTe. Mötesplats med syfte att stimulera innovativ utveckling av kvalitet och effektivitet i vård och omsorg med hjälp av en ökad användning av välfärdsteknologi och e-hälsa.

Framtidens hälso & sjukvård. Mötesplats för dem som leder, utvecklar och ansvarar för framtidens hälso- & sjukvård.demn som leder, utvecklar och ansvarar för framtidens hälso- & sjukvård.

Mer information finns på Nordic Live Expos mediasajt

 

Vårdarenan 2024

16–17 april 2024