Digital Hälsas eventkalender

Digital Hälsas eventkalender innehåller seminarier, pitchtävlingar, temadagar, workshops och andra event på e-hälsoområdet i Sverige och andra delar av världen.

Genom att använda DH:s kalender kan du i god tid boka in intressanta event i din kalender, samt undvika krockar när du arrangerar egna event inom området.

Om du har tips på event som inte finns med i kalendern, mejla basuppgifter som till exempel webbplatsadress till redaktion@digitalhalsa.se. Redaktionen publicerar uppgifterna om vi bedömer att arrangemanget är relevant för vår målgrupp.

Jonny Sågänger

Redaktör

Digital Hälsa

 

Konferens om EU:s dataekosystem 

15 december 2022

AI Sweden, DIGG , Vinnova och Rise arrangerar en konferens om EU:s dataekosystem där deltagare kan ta del av den senaste utvecklingen inom dataområden, AI-testbäddar och cloud-to-edge-infrastruktur i Europa.

 

2023

HIMSS globala konferens och utställning 

17–21 april 2023

Under HIMSS globala konferens och utställning samlas drygt 40 000 yrkesverksamma inom det globala ekosystemet för vård-it för att nätverka, lära sig av experter i samband med utbildningssessioner och upptäcka nya innovativa hälsotekniska produkter.

 

Vitalis 

22-23 maj 2023

 

DTx Europe 2023 

Vecka 26 2023 (exakt datum meddelas senare)